2015.09.26-27 | SZOMBAT-VASÁRNAP

NEVEZÉSI ADATLAP KITÖLTÉSE

A nevezés alsó korhatára 16 év. A csapatok lehetnek csak férfi, csak női vagy vegyes csapatok. Első osztályú igazolt játékosok nem léphetnek pályára egyik csapatban sem.

A nevezés díja 8 vagy kevesebb játékos esetén 20.000,- Ft/csapat mely tartalmaz a tornán való játéklehetőségen kívül 8 fő részére emlékpólót. Plusz játékosok nevezésére (9-10.) további 2.500,- Ft/fő összegért van lehetőség.

 

Érvényes középiskolai vagy egyetemi diákigazolvánnyal rendelkezők részére a nevezés INGYENES!

 

Amennyiben szívesen neveznétek, de nem jött össze a megfelelő létszám, ITT jelezzétek nyugodtan és hívjatok csapattársakat, vagy társuljatok be másokhoz!

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Alulírott csapatkapitány, társaim és magam nevében igazolom, a nevezési lapon közölt adatok a valóságnak megfelelnek. Elismerem, hogy fizikailag jó állapotban vagyunk, bármilyen károsodás ér bennünket, a verseny rendezői felé semmilyen kárigénnyel, követeléssel nem élünk. Egészségi állapotunkat rendszeresen ellenőriztetjük, és nem tudunk olyan betegségről, amely részvételünket akadályozná.

 

Elfogadjuk, hogy a versenyről készült film- és képanyagon szerepelhetünk, ezért ellenszolgáltatást nem kérünk. Hozzájárulunk ahhoz, a megadott e-mail címekre a szervezők a pontosabb tájékoztatás érdekében hírleveleket küldjenek. 

 

A nevezés a mellékelt játékszabályok automatikus elfogadását jelenti.


A nevezésről minden esetben 24 órán belül visszaigazolást küldünk a további teendőkkel és a befizetéssel kapcsolatban. Amennyiben ez a visszajelzés nem érkezik meg, kérjük érdeklődj a Kapcsolat menüpont alatt látható elérhetőségek valamelyikén.